Even voorstellen

Yvonne en Anemoon van Dijk hebben reisvirus niet van een vreemde. Al van kleins af aan horen zij in de familie exotische verhalen over verre landen. De vader van Anemoon, Paul, zat 40 jaar geleden al in het verre Azië, voor velen destijds een compleet ondenkbare missie. Gerard, de broer van Paul, kreeg het reisvirus pas te pakken door het enthousiasme van zijn dochter, Yvonne. De twee nichtjes gingen vorig jaar voor het eerst samen op pad. Een succes bleek, en nieuwe plannen werden snel gemaakt.

Yvonne van Dijk & Anemoon van Dijk

Anemoon heeft het reizen er met de paplepel ingegoten gekregen. Ze studeerde Culturele Antropologie en bezocht tijdens haar studie al vele verre landen. Sterker nog, ze woonde voor langere tijd in India. Al op jonge leeftijd had ze veel van de wereld gezien. Naast haar werk als adviseur bij SSH, werkt ze vol passie aan MYAPHOTO en is zij bestuurslid bij Stichting Care for Children. Dit bezige typje zit vol energie en heeft altijd nieuwe ideeën. Haar enthousiasme is aanstekelijk en met haar uitgebreide netwerk kan dit project alleen maar slagen.

Yvonne werkte na haar HBO opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming bij diverse organisaties en bedrijven. Ze heeft een eigen bedrijfje Trouwenz.nl, waarin ze haar creativiteit volop kwijt. Reizen is haar passie en Azië is haar favoriet. Ze maakte trips naar onder andere India, Tibet en Nepal. Vaak met haar vader, die, zolang hij zijn eigen rugzak kan tillen, mee mag op avontuur. Hoe primitiever, hoe beter.  Dit levert hylarische situaties op en ze zou dan ook eigenlijk van haar reisverhalen een boek moeten uitgeven. Ze  blogt natuurlijk ook over alle belevenissen voor MYAPHOTO (www.myaphoto.waarbenjij.nu en voorheen www.yvonneinazie.waarbenjij.nu).

Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen dan kan dat via: info@myaphoto.nl